WatchGas SST-kaasumittarit sekä testi- ja kalibrointiasema

WatchGas

valvoo kaasuja puolestasi. Löydät meiltä laadukkaat ja luotettavat ratkaisut kaikkeen kaasujen havaitsemiseen.
Watchgas-tuotteisiin

WatchGas on turvanasi näkymättömiä uhkia vastaan

Alankomaissa vuonna 2018 toimintansa aloittanut WatchGas on kasvanut nopeasti maailmanlaajuiseksi kaasumittarivalmistajaksi. WatchGas valmistaa korkealaatuisia kaasunilmaisimia, joista löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin haasteisiin ja työympäristöihin. WatchGasin kaasunilmaisimet on suunniteltu loppukäyttäjä mielessä pitäen, eikä niissä ole tingitty tärkeistä ominaisuuksista, kuten helposti luettavasta, selkeästä näytöstä ja hälytyksistä, jotka huomaat meluisassakin ympäristössä.

Teknosafesta löydät valikoiman WatchGasin kannettavia kaasumittareita. Työskenteletpä sitten kaasun ja öljyn parissa, jalostamoissa, hätäpalveluissa tai ympäristövalvonnassa, löydät valikoimastamme luotettavan kumppanin turvaksesi. Lähes kaikki WatchGasin kaasumittarit ovat myös ATEX-hyväksyttyjä!

SST-tuoteperhe – WatchGasin tuorein tulokas tuo uuden standardin kaasunilmaisuun

Yhden kaasun mittarit SST1

Yhden kaasun mittari SST1 löytyy sekä huollettavana että huoltovapaana mallina. Viimeisintä Solid State -teknologiaa hyödyntävät anturit tarjoavat vakautta ja luotettavuutta ääriolosuhteissa.

Yhden kaasun mittari SST1
SST-kaasumittarit: SST4 Micro -monikaasumittari. Pumpullinen monikaasumittari SST4 Pump.

Monikaasumittarit SST4

SST4-monikaasumittarit asettavat uuden standardin kaasunilmaisuun. Ne hyödyntävät hiilivetyjen havaitsemiseen viimeisintä Solid Polymer -teknologiaa sekä LPC:tä. Lisäksi selkeä ja helposti luettava näyttö, kestävä muotoilu ja hälytys, joka ei jää huomaamatta, ovat muutamia ominaisuuksia, joilla SST4-kaasumittarit erottuvat edukseen.

Testi-, kalibrointi- ja tiedonsiirtoasemat

SST Dock ja Compliance Kiosk -asemilla tarkistat ja purat kaasumittareiden toimintakunto- ja muut tärkeät tiedot, tai suoritat kalibroinnin ja tarvittavat toimintatestit käden käänteessä. Suurten mittarilaitteistojen hallinnointi voi olla haastavaa, mutta WatchGasin testi- ja tiedonsiirtoasemilla seuraat jokaisen mittarin tilannetta tehokkaasti, saumattomasti ja tarkasti.

Testi- ja kalibrointiasema SST-sarjan kaasumittareille
RTR-ohjelmisto WatchGas-kaasumittareille

Watchgas-ohjelmistot

Watchgas-ohjelmistoilla hallinnoit ja ylläpidät kaikkia SST-sarjan laitteitasi vaivattomasti ja yksinkertaisesti.

WatchGasin omille, englanninkielisille sivuille pääset tästä.

    Tarjouspyynnöt ja tiedustelut